Champagne en dollars!

Het zomerseizoen van TC Duinbergen is vorige week ingezet met het Cava Don Jaime Enkeltornooi. Met 266 deelnemers haalt tornooileidster Christine Dewulf 7% meer inschrijvingen dan voor de editie van 2013.

Geen adempauze. De eerste kwalificatiematchen in het kader van de 2de manche van het ITF 10.000 dollar tornooi RISING STARS starten zaterdag 19 juli. Na Royal Zoute Tennisclub Knokke-Heist maakt de organisatie gebruik van de accommodatie van TC Duinbergen. TC Duinbergen verleent 100% medewerking aan deze organisatie om aankomend wereldtennistalent een platform te geven. Er is een primeur! Eén van de sterkhouders van het Belgische mannentennis maakt zijn opwachting via een wildcard: Olivier Rochus! Kom die topper aanmoedigen! Iedereen is welkom. Ook Joris De Loore is kandidaat om deze manche te winnen. Misschien zie je deze zomer een speler aan het werk, die binnen enkele jaren in de finale staat van een Grand Slam tornooi.

En TC Duinbergen blijft aan de slag!

Vanaf 9 augustus tot 17 augustus loopt het Wilson Tennis Pro Shop Jeugdtornooi en

van 20 augustus tot 30 augustus wordt het Grand Cru…34 Open Dubbel tornooi georganiseerd.

Voor info en inschrijvingen kan je terecht op www.tennisclubduinbergen.be en

No comments yet.