• Dit event is voorbij.

uitnodiging opening seizoen 2018

Hieronder inschrijven tegen dinsdag 10 april

• Vul hier je lidnummer (VTV-nr) in
  • Vul hier je voornaam en naam in
  • Vul hier je email adres in. Je bent pas ingeschreven na bevestigingsmail in je mailbox.
  • Vul je telefoon- of gsm nummer in
  • Voer een waarde tussen 0 en 10 in.
    Vanaf 12u. €15/pers te betalen aan de bar tegen dinsdag 12 april, anders niet ingeschreven
  • Voer een waarde tussen 0 en 10 in.
    Vanaf 12u. €7/pers te betalen aan de bar tegen dinsdag 12 april, anders niet ingeschreven
    Voornamelijk dubbelgames gecombineerd met cardiotennis. Vanaf 10u tot 12u (bij grote opkomst iets langer). Zowel jeugd als volwassenen mogen inschrijven. Onder begeleiding van Mathieu en Thomas, vooraf inschrijven noodzakelijk. Gratis voor leden.
    Tornooi 2 tegen 2. Vanaf 10u-14u (de rest vrij spelen). Gratis, inschrijven is aangewezen, kan gecombineerd worden met de fungames. Noteer hieronder eventueel je dubbelpartner, anders koppelen wij je 😉
  • Indien je inschrijft voor het pétanquetornooi, vul hier de voornaam en familienaam van je dubbelpartner in.
    Gratis voor leden, niet-leden €10, te betalen de dag zelf. Vooraf inschrijven noodzakelijk. In familieverband: kind/ouder/grootouder/zus/broer/schoonzus/schoonbroer/tante/nonkel/partners/nichten/neven/achternichten- en neven (iedereen die familie of bijna familie is, we zijn soepel), vanaf 11 jaar. Matchensysteem afhankelijk van het aantal deelnemers – minstens 2 matchen voorzien, verschillende reeksen, maar sowieso in de mate van mogelijk volgens niveau, ook voor beginners.
  • Indien je inschrijft voor het familietornooi, vul hier de voornaam en familienaam van je dubbelpartner in.
  • Indien je inschrijft voor het familietornooi, vul hier de geboortedatum van je dubbelpartner in.
  • Vul hier eventuele opmerkingen in betreffende je inschrijving

Datum:
april 15