• Dit event is voorbij.

VOLWASSENEN CLUBKAMPIOENSCHAP 2018

september 1 - oktober 14

Klik hier om in te schrijven

Beste TCD’er

Na het dubbeltornooi eind augustus is het de hoogste tijd om even de krachten te meten onder de clubleden en over te gaan tot het clubkampioenschap 2018.

Wil je ook meedoen aan dit kampioenschap ter afsluiting van het zomerseizoen, bekijk dan hieronder alle informatie.

Wanneer

Het tornooi is verdeeld over een 6-tal weken. We starten vanaf 1 september en eindigen met de finales op zondag 14 oktober.

Alle leden van TC Duinbergen van 15 jaar en ouder (geboren in 2003 of vroeger).

Deelname is gratis!

Alle wedstrijden worden outdoor gespeeld (tenzij je een binnenplein reserveert en betaalt aan de bar).

Na het succes van vorig jaar, voorzien we terug enkel- en dubbelreeksen.

Reeksen ENKEL

*       Gemengd 3: 10ptn – 45ptn

*       Gemengd 4: 10ptn – 25ptn

*       Gemengd 5: 10ptn – 10ptn

NIEUW! In de dubbelreeksen hebben we het lage klassement voor beginners en 5-punters. Dus de ideale kans om je te wagen aan je eerste wedstrijden

Inschrijven

Je kan hier online inschrijven tot vrijdag 31 augustus – 18 u (trekking om 19u).

Bij inschrijving kom je terecht bij de inschrijvingstabel voor het clubkampioenschap.

• Klik vervolgens de inschrijving aan van je reeks.
  • Volgend blad: Lidnummer en wachtwoord
  • Volgend blad: Bij reeks 1 vul je in voor welke reeks je wil inschrijven – Volgende
  • Volgend blad: Vul eventueel je beschikbaarheid in. Groen = beschikbaar       Rood = onbeschikbaar
  • Volgende: Vinkje zetten bij “ik heb het tornooireglement gelezen en goedgekeurd”. en bevestigen.

Indien we je inschrijving goed ontvangen hebben, stuurt Peter Maenhout je daar een bevestiging van.

Je bent dus pas ingeschreven als je een bevestiging krijgt van pmaenhout@telenet.be

Ook bij problemen, stuur een mail naar pmaenhout@telenet.be

Voor de goede werking is het aangewezen om in te schrijven in maximum 3 reeksen.

Zorg ook dat je voldoende beschikbaarheid hebt. Als jij en je eventuele dubbelpartner samen meer dan 1 week niet beschikbaar zijn, dan is het onmogelijk om een goede continuïteit van de matchen te plannen (zeker bij dubbelmatchen, want er moet rekening gehouden worden met 4 personen!)

Planning

De eerste wedstrijd wordt normaal gepland in de eerste week, alles is afhankelijk van het aantal inschrijvingen in je reeks!

Zéér belangrijk!! Je dient zelf je terrein te reserveren. Gelieve onderling een matchmoment af te spreken.

Dubbels: Spreek met je dubbelpartner zeer goed jullie beschikbaarheid af en zorg dat er 1 van de 2 de planning afspreekt met de tegenstanders.

Na het spelen van de match geef je de uitslag zo snel mogelijk door aan Peter via pmaenhout@telenet.be  of bel/SMS 0474/705561, we spreken af dat de winnaars de uitslag doorgeven.

Ga ervan uit dat je in de grootste reeksen 1 wedstrijd/week zal moeten spelen.

Hou er rekening mee dat je op regelmatige tijdstippen (zeker de eerste 2 weken) ter beschikking moet zijn om het tornooi vlot te laten verlopen.

Contacteer Peter indien het niet lukt om een geschikt speelmoment te vinden, wacht daar niet te lang mee.

Na je inschrijving zal je verder op de hoogte gebracht worden.

Finales zijn voorzien op zondag 14 oktober! Dus zorg dat je dan vrij bent!

Veel Succes!

Peter Maenhout