Heren 2 (4 spelers) pakken nationale titel!

Heren 2 (4 spelers) wonnen vorige zondag 21 september een bijzonder spannend duel thuis van TC Euro Barchon Liège. Inzet: hoogste titel in de nationale interclubcompetitie. De mannen van kapitein Philippe Stichelbaut pakten de overwinning. Ondanks 3-3 in de matchen, werkte de ploeg van TCD de zaak af met een set meer en haalde 3 spellen meer dan hun Waalse tegenstander nl. 62 tegen 59. Een traditie ten huize TCD werd gerespecteerd: de verliezer in een enkel duel wordt gedoopt in de Lac van Duinbergen. Philippe Janssens ontsnapte daar niet aan…

Heren 2-4 PERS  nationale titel 2014

Dames 30/2 o.l.v. kapitein Annabelle De Lille plaatsten zich op zondag 14 september ten nadele van Kon.Deinze TC met overtuigende 4-0 cijfers voor een finaleplaats. Zij trokken vorige zondag op verplaatsing en gaven de dames van TC Time Break (Woluwe) partij. De ploeg van TCD gaf fel weerwerk, maar moest naar huis terugkeren met een 4-2 nederlaag.

Toch een gemeende proficiat voor het mooie parcours!

Heren 65 zijn nog in de running voor een nationale titel. De ploeg van kapitein Roland Mortier strijdt op donderdag 25 september voor de nationale beker tegen TC Amicale (Kapellen). Succes gewenst!

TC Duinbergen houdt er de moed in: 1 nationale titel is binnen. De 2de wenkt!

No comments yet.