Jeugd

De werking van Tennis Campus Duinbergen wordt gesteund door Lycke & Van Huffel, Beleggen en Verzekeringen.

Sponsor Tennis Campus Duinbergen

HET BONUSPUNTENSYSTEEM VAN TCD

Het bonuspuntensysteem biedt de tennisjeugd de mogelijkheid om een zeer belangrijke korting te krijgen op de wintertrainingen.

Voorwaarden en aandachtspunten, aanmelding via deze link.

TCD JEUGDVRIENDELIJKE TENNISCLUB

Tennis Vlaanderen heeft Tennisclub Duinbergen opnieuw genomineerd als jeugdvriendelijke tennisclub. TCD kreeg ook voor dit jaar het kwaliteitslabel ‘Jeugdvriendelijke Tennisclub met erkende tennisschool’ toegekend.

Tennis Vlaanderen waardeert hiermee een degelijke jeugdwerking t.t.z. zorg voor winterwerking, trainers A/B, conditietraining en wedstrijdbegeleiding.
Tennispetje af voor onze jeugdwerking! Deze titels leveren een paar honderd euro’s op aan trainingscheques, didactisch tennismateriaal en materiaalsubsidies.

Dit label is trouwens een bevestiging van een jarenlang jeugdbeleid met zorg.

NUTTIGE TOOLS BIJ EERSTE COMPETITIEDEELNAME

Wil je je KidsTennissers of tieners informeren hoe ze voor de eerste keer zelf kunnen inschrijven voor een tornooi ? Maak dan gebruik van het :