Jeugd

De werking van Tennis Campus Duinbergen wordt gesteund door Lycke & Van Huffel, Beleggen en Verzekeringen.

Sponsor Tennis Campus Duinbergen

HET BONUSPUNTENSYSTEEM VAN TCD

Het bonuspuntensysteem biedt de tennisjeugd de mogelijkheid om een zeer belangrijke korting te krijgen op de wintertrainingen.

1. Deelnemen aan Interclub : 1 punt, gewonnen match 1 punt extra.
2. Deelnemen aan een tornooi : 1 punt, gewonnen match 1 punt extra.
3. Deelname clubkampioenschap : 1 punt, gewonnen match 1 punt extra.
4. Wie wil deelnemen aan het BONUSPUNTENSYSTEEM, gelieve je in te schrijven bij tenniscampus@tennisclubduinbergen.be

Maximum 75 punten te verdienen! 1 punt = € 2,5

Aandachtspunten
•Voor spelers tem 18e levensjaar die interclub spelen bij TCD, dus ook hoofdlidmaatschap bij TCD
•Om aanspraak te maken op korting wintertraining via bonuspunten moet de speler al groepslessen gevolgd hebben de vorige winter en/of lente en/of zomer.
•Aanwezigheid en inzet op training zijn doorslaggevend.
•Aanvraagformulieren zijn te verkrijgen aan de bar van TCD. Afdruk lijsten van website Tennis Vlaanderen met eigen wedstrijden.
•Formulieren en lijsten afgeven vóór 1 oktober aan coördinator tennisschool/hoofdtrainer Steve Desmidt (anders NIET geldig).
•De terugbetaling gebeurt in de loop van de maand november en wordt NIET afgetrokken van het verschuldigde lesgeld.

TCD JEUGDVRIENDELIJKE TENNISCLUB

Tennis Vlaanderen heeft Tennisclub Duinbergen opnieuw genomineerd als jeugdvriendelijke tennisclub. TCD kreeg ook voor dit jaar het kwaliteitslabel ‘Jeugdvriendelijke Tennisclub’ toegekend.

Tennis Vlaanderen waardeert hiermee een degelijke jeugdwerking t.t.z. zorg voor winterwerking, trainers A/B, conditietraining en wedstrijdbegeleiding.
Tennispetje af voor onze jeugdwerking! Deze titels leveren een paar honderd euro’s op aan trainingscheques, didactisch tennismateriaal en materiaalsubsidies.

Dit label is trouwens een bevestiging van een jarenlang jeugdbeleid met zorg.

NUTTIGE TOOLS BIJ EERSTE COMPETITIEDEELNAME

Wil je je KidsTennissers of tieners informeren hoe ze voor de eerste keer zelf kunnen inschrijven voor een tornooi ? Maak dan gebruik van het :