INSCHRIJVEN 2017 via de WEBSHOP

Door het klikken op bovenstaande link kom je terecht op de webshop van TC Duinbergen.
Via deze is het mogelijk om jouw lidmaatschap te vernieuwen of als nieuw lid in te schrijven.

Hou rekening met volgende tips:

• Voor de betaling is het handig en aan te raden om eerst een Account aan te maken (zie keuze in de rechterbovenhoek).
  • Klik op een afbeelding om één van onze lidmaatschappen te kiezen.
  • Indien je vorig jaar of vroeger ooit lid was van TCD, dan kies je bij het inschrijven voor Hernieuwing. Vul vervolgens je Lidnummer in en klik tenslotte op Lidnummer controleren. Je naam en voornaam worden automatisch ingevuld. Als je je lidnummer niet weet, dan kan je die opzoeken via de website van Tennis Vlaanderen.
    Indien je vroeger nog nooit lid was van TCD, dan moet je bij het inschrijven kiezen voor Nieuwe inschrijving. Nieuwe inschrijvingen (ouder dan 18 jaar) betalen éénmalig instapgeld.
  • Vul al je gegevens nauwkeurig in en klik op In Winkelmand.
  • Na inschrijving word je automatisch doorgestuurd naar ons online betalingssysteem. Betalen kan via Bancontact/Mister Cash of iDEAL.
    Tip: Je kan lidmaatschappen aanvragen voor al je leden van het gezin en in één keer betalen.
  • Het lidmaatschap en interclub deelname is pas in orde na betaling!! Je  moet een bevestigingsmail in je mailbox krijgen.

Gezinnen houden rekening met volgende instructies:

• Kies op het inschrijvingsformulier van de lidmaatschappen voor Gezinskaart.
    Kies enkel voor gezinskaart als iedereen op hetzelfde adres woont! Inschrijving moet voor het volledige gezin tezamen gebeuren!
  • Na het invullen van de gezinskaart en het klikken op In Winkelmand, krijg je de mogelijkheid om alle gezinsleden toe te voegen. Vergeet ook niet het gezinshoofd in te geven als gezinslid.

Studenten tussen 18 en 24 jaar (geboortejaar 1998 -1993) die gebruik willen maken van het studententarief houden er rekening mee dat de inschrijving pas aanvaard zal worden, na voorlegging van je studentenkaart aan Sabine Mortier.

Interclubspelers moeten bij het inschrijven ook aanduiden dat ze interclub competitie willen spelen. Duid de reeks aan waarin je wil spelen en noteer bij de interclubopmerking extra wensen in.