ALS LID VAN TENNISCLUB DUINBERGEN geniet je van volgende voordelen:

• GRATIS HUUR VAN BUITENTERREINEN
  • TOEGANG TOT CLUBHUIS EN CLUBACTIVITEITEN
  • ONLINE TERREIN RESERVEREN
  • DEELNAME AAN TORNOOIEN EN INTERCLUB
  • KORTING OP LESSEN – STAGES
  • KORTING OP HUUR BINNENTERREINEN
  • Verzekering sportongevallen bij Ethias
  • CLUBWEBSITE MET ALLE INFO OVER JOUW CLUB
  • AANSLUITING TENNISVLAANDEREN
  • PERSOONLIJKE LOGIN OP TENNISVLAANDEREN.BE MET TOEGANG TOT JE SPELERSDASHBOARD

LID WORDEN? KLIK HIER

TARIEVEN LIDMAATSCHAP
klik hier voor de tarieven

STEUNENDE LEDEN – BARLEDEN
Gewezen spelende leden of gezinsleden van spelende leden: € 45 (o.m. deelname aan alle cluborganisaties zoals feesten, groepsreizen, enz. aan ledentarief)

• Je kan je lid maken van TCD via de website van TCD , onder de rubriek Lidmaatschap, Inschrijven. Je komt terecht op de shop van tcDuinbergen.
    Tip: Voor de betaling is het handig en aan te raden om eerst een Account aan te maken (zie keuze in de rechterbovenhoek).
  • Klik op een afbeelding om één van onze lidmaatschappen te kiezen.
  • Vul al je gegevens nauwkeurig in en klik op In Winkelmand.

Let op!

• Familieabonnementen houden rekening met volgende instructies:
    • Kies op het inschrijvingsformulier van de lidmaatschappen voor Familieabonnement.
      Kies enkel voor gezinskaart als iedereen gedomicilieerd (op 1 januari) is op hetzelfde adres! Inschrijving moet voor het volledige gezin tezamen gebeuren!
    • Na het invullen van de gezinskaart en het klikken op In Winkelmand, krijg je de mogelijkheid om alle gezinsleden toe te voegen. Vergeet ook niet het gezinshoofd in te geven als gezinslid.
  • Studenten tussen 18 en 24 jaar (geboortejaar 2001 -1996) die gebruik willen maken van het studententarief houden er rekening mee dat de inschrijving pas aanvaard zal worden, na voorlegging van je studentenkaart aan Sabine Mortier.
  • Indien je vorig jaar of vroeger ooit lid was van TCD, dan kies je bij het inschrijven voor Hernieuwing. Vul vervolgens je lidnummer in en klik tenslotte op Lidnummer controleren. Je naam en voornaam worden automatisch ingevuld. Als je je lidnummer niet weet, dan kan je die opzoeken via de website van  Tennis Vlaanderen.
    Indien je  vroeger nog nooit lid was van TCD, dan moet je bij het inschrijven kiezen voor Nieuwe inschrijving.
  • Interclubspelers moeten bij het inschrijven ook aanduiden dat ze interclub competitie willen spelen. Duid de reeks aan waarin je wil spelen en noteer bij de interclubopmerking in welke ploeg je speelt en met welke kapitein.

Na inschrijving word je automatisch doorgestuurd naar ons online betalingssysteem. Betalen kan via Bancontact/Mister Cash of iDEAL.
Tip: Je kan lidmaatschappen aanvragen voor al je leden van het gezin en in één keer betalen.

Je lidmaatschap en interclub deelname is pas in orde na betaling!! Je moet een bevestigingsmail in je mailbox krijgen.

OUTDOOR

Je kan op de club of thuis op uw PC, via onze website uw terreinen vastleggen.

• gratis voor spelende leden die met een ander TCD-lid wensen te spelen. Om te voorkomen dat er gereserveerd wordt maar niet gespeeld en het plein dus vrij ligt, vraagt het bestuur uw reservaties ook tijdig te annuleren. Bij niet naleving van deze fairplay regel, kan het desbetreffende lid voor een periode uit het reserveringsysteem geschrapt worden. Bij herhaalde inbreuken kan het bestuur een geldboete van € 50 opleggen.
  • spelen met een gast (niet clublid) is mogelijk mits betaling van € 15 per terrein. Betaling gebeurt vóór de aanvang van de wedstrijd aan de bar van het clubhuis. Met een niet-clublid spelen zonder gastticket wordt bij een eerste inbreuk gesanctioneerd met een geldboete van € 100 en bij een tweede inbreuk met de uitsluiting van het lid van TCD (Controleren of je medespeler lid is kan via het reservatiesysteem of via de spelerslijst in TCD). Het niet-lid moet geregistreerd worden op de site van Tennis Vlaanderen
  • Niet-leden betalen € 20 per terrein.

INDOOR

Klik hier voor alle info en prijzen

om je inschrijving én betaling in orde te maken tegen zondag 12 januari 2020 indien je interclub wenst te spelen !!!! Wie spelend lid van TCD vzw wil worden, is niet verplicht om aan interclub deel te nemen.