Voorwoord Voorzitter

Beste tennisvrienden,

Ik wens jullie allemaal een super 2019 toe: veel geluk, een goeie gezondheid en uiteraard heel wat sportief genot en, niet te vergeten, “veel leute” !!!

2018 is voorbij gevlogen en ’t is weer de tijd van ’t jaar om jullie vriendelijk te vragen om jullie lidmaatschap te vernieuwen zodat we jullie als trouwe leden opnieuw kunnen verwelkomen. Uiteraard hopen we ook nieuwe gezichten in onze club te zien, TCD is immers een toffe club waar iedereen – recreant, competitiespeler, jong en oud – aan zijn/haar (sportieve) trekken kan komen in een warme, gezellige sfeer.

Inschrijven voor 2019 kan via ons online inschrijvingssysteem. Bij inschrijving via de webshop, kan je onmiddellijk elektronisch betalen via Bancontact of iDEAL. Hou er alsjeblief rekening mee dat, als je interclub wilt spelen, je dit moet aangeven bij je inschrijving en je lid moet zijn (en dus betaald hebben) tegen zondag 13 januari 2019 aangezien we de interclublijsten tijdig aan Tennis Vlaanderen moeten doorgeven.

Neem even de tijd, alvorens je in te schrijven, om aandachtig “de voorwaarden”  en “het huishoudelijk reglement”  van Tennisclub Duinbergen vzw. te lezen.
Beide teksten vind je ook op de website (tabblad Lidmaatschap) en ad valvas in de club.

De interclubcompetitie is veruit de grootste sportieve activiteit binnen de clubwerking. Zowat 250 à 300 leden nemen deel aan deze competitie die start in april en eindigt in september. We hopen dan ook dat je hier interesse voor hebt en je samen met je lidmaatschap ook inschrijft voor de interclubcompetitie. Nogmaals: doe dit dan absoluut tegen zondag 13/01/2019 en lees dan zeker ook de “gedragscode Interclub”.

Voor vragen of problemen in verband met interclub kan je terecht bij de interclubverantwoordelijke Dimitri Dendooven dimitridendooven@hotmail.com

Met sportieve groeten en hopelijk zien we mekaar tijdens onze TCD nieuwjaarsreceptie op vrijdag 11 januari vanaf 19.30 uur in “onze” club.

Alain De Taeye
Voorzitter TCD