Jeugdtornooi ArcaSport

Jeugdtornooi ArcaSport in Tennisclub Duinbergen:
een feest voor de jeugd!

Na het succes van vorig jaar, heeft TCDuinbergen voor de 2de maal een jeugdtornooi georganiseerd tijdens de krokusvakantie onder de deskundige leiding van Bart Louagie. Met 112 inschrijvingen werden 14 reeksen in enkelspel en 5 reeksen in dubbelspel (20 koppels) genoteerd, wat een totaal van152 deelnemers geeft. De spelers kwamen uit alle Vlaamse provincies en enkelen kwamen zelfs uit Wallonië en Nederland.
De tornooileider blikt tevreden terug op het tornooi waarin de gemoedelijke en familiale sfeer, eigen aan de club, steeds aanwezig was.

Dat de jeugdleden van TCD zeer goed presteerden, ondanks de sterke tegenstand van andere clubs, is zeker bemoedigend en is een beloning voor de harde trainingsarbeid van onze spelers en trainers. Ze wonnen 5 enkelfinales en 3 dubbelfinales.
De amicale sfeer onder de toeschouwers, meestal ouders en familieleden, en onder de spelers was een constante doorheen het tornooi. Er zijn zeker nieuwe vriendschappen ontstaan onder de spelers, ook na de wedstrijden. Ze genoten van het mooie weer en gingen nog buiten ravotten in de speelzones naast de terreinen.
Tijdens de receptie werden winnaars en verliezende finalisten bekroond met prijzen. Tine Gobert, sponsor ArcaSport by VuytsFamily was tevreden en zag dat het goed was.

We kijken alvast reikhalzend uit naar ons volgend jeugdtornooi tijdens de 2de week van augustus en naar de volgende editie van het krokustornooi in 2016.

No comments yet.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.