Klik hier om online in te schrijven voor lidmaatschap

Via deze is het mogelijk om jouw lidmaatschap te vernieuwen of als nieuw lid in te schrijven.

Wil je voorjaarsinterclub spelen dan moet je je inschrijving én betaling in orde maken tegen zondag 10 januari 2021!!!! Wie spelend lid van TCD vzw wil worden, is niet verplicht om aan interclub deel te nemen.

Hou rekening met volgende tips:

• Voor de betaling is het handig en aan te raden om eerst een Account aan te maken (zie keuze in de rechterbovenhoek).
    Mocht je problemen hebben met je Account, neem dan contact op met sabinemortier.tcd@gmail.com
  • Klik op een afbeelding om één van onze lidmaatschappen te kiezen: Tennis-, Padel- of Combi-abonnement:

Kies het juiste lidmaatschap afhankelijk van je leeftijd of keuze: Volwassenen, studenten, jeugd, familie, barlid.

• Indien je vorig jaar of vroeger ooit lid was van TCD, dan kies je bij het inschrijven voor Hernieuwing. Vul vervolgens je Lidnummer in en klik tenslotte op Lidnummer controleren. Je naam en voornaam worden automatisch ingevuld. Als je je lidnummer niet weet, dan kan je die opzoeken via de website van Tennis Vlaanderen.
    Indien je vroeger nog nooit lid was van TCD, dan moet je bij het inschrijven kiezen voor Nieuwe inschrijving.
  • Vul al je gegevens nauwkeurig in en klik op In Winkelmand.
  • Na inschrijving word je automatisch doorgestuurd naar ons online betalingssysteem. Betalen kan via Bancontact/Mister Cash of iDEAL.
    Tip: Je kan lidmaatschappen aanvragen voor al je leden van het gezin en in één keer betalen.
  • Het lidmaatschap en interclub deelname is pas in orde na betaling!! Je  moet een bevestigingsmail in je mailbox krijgen.

Familieabonnementen houden rekening met volgende instructies:

• Kies op het inschrijvingsformulier van de lidmaatschappen voor Familieabonnement.
    Kies enkel voor Familieabonnement als iedereen gedomicilieerd (op 1 januari) is op hetzelfde adres! Inschrijving moet voor het volledige gezin tezamen gebeuren!
  • Na het invullen van de gezinskaart en het klikken op In Winkelmand, krijg je de mogelijkheid om alle gezinsleden toe te voegen. Vergeet ook niet het gezinshoofd in te geven als gezinslid.

Studenten tussen 18 en 24 jaar (geboortejaar 2002 -1997) die gebruik willen maken van het studententarief houden er rekening mee dat de inschrijving pas aanvaard zal worden, na voorlegging van je studentenkaart aan Sabine Mortier.

• De TCD-verantwoordelijke ledenadministratie, Sabine Mortier, regelt de aansluiting bij Tennis Vlaanderen en vraagt je lidmaatschap aan, zodat je voor 2021 gebruik kunt maken van alle voordelen van Tennis Vlaanderen (verzekering, deelname tornooien, …).

Na aansluiting door TCD bij Tennis Vlaanderen ontvang je een e-mail ter bevestiging van je lidmaatschap bij Tennis Vlaanderen. Deze e-mail is ook ter beschikking via het spelersdasboard (klikken op lidnummer) op www.tennisvlaanderen.be.

• Pas na betaling van het lidgeld en na de aansluiting bij Tennis Vlaanderen (door Sabine Mortier)  kunnen de leden spelen en terreinen en uren reserveren via de website (afhankelijk van je keuze tennis, padel of combi).

Om te reserveren heb je je lidnummer en je paswoord nodig. Beide worden toegekend door Tennis Vlaanderen. Het paswoord kan dan eventueel gewijzigd worden via de website van Tennis Vlaanderen.

Je vindt de tarieven op de webshop (klik hier)

Je kan de tarieven ook nalezen in de tarifaire voorwaarden 2021 (klik hier)

ALS LID VAN TENNISCLUB DUINBERGEN geniet je van volgende voordelen:

• aansluiting Tennis Vlaanderen
  • verzekering sportongevallen bij Ethias
  • gratis huur van buitenpleinen (afhankelijk van het gekozen lidmaatschap tennis/padel/combi)
  • toegang tot clubhuis en clubactiviteiten
  • online terreinen reserveren
  • deelname aan tornooien en interclub
  • deelname aan clubkampioenschappen
  • korting op lessen en stages
  • korting op huur binnenpleinen
  • mogelijkheid tot het uitnodigen van gastspelers
  • voor de jeugd een bonuspunten systeem dat kortingen geeft op trainingen.

Wie schrijft in?

1. De kapitein schrijft de ploeg en de spelers in via bovenstaande link.
    Dus heb je al een ploeg, dan moet je individueel NIET meer inschrijven.
  2. Zoek je nog een ploeg, dan moet je individueel inschrijven via bovenstaande link.
  3. Wil je reservespeler zijn, dan kan je ook inschrijven via bovenstaande link, maar elk lid komt sowieso automatisch op de reservelijst.

Een ploeg kan enkel deelnemen aan interclub als elke speler lid is voor de deadline. Voor de voorjaarsinterclub padel- en tennis is dit 11 januari!

INTERCLUB PADEL SPELEN, kan enkel als je PADELLID bent bij TCD.
INTERCLUB TENNIS SPELEN, kan enkel als je TENNISLID bent bij TCD.

Voor vragen of problemen in verband met interclub kan je terecht bij de interclubverantwoordelijke Dimitri Dendooven dimitridendooven@hotmail.com