Voorwoord voorzitter

Beste tennisvrienden,

Ik wens jullie allemaal een super 2020 toe: veel geluk, een goeie gezondheid en uiteraard heel wat sportief genot en, niet te vergeten, “veel leute” !!!

2019 is voorbij gevlogen en ’t is weer de tijd van ’t jaar om jullie vriendelijk te vragen om jullie lidmaatschap te vernieuwen zodat we jullie als trouwe leden opnieuw kunnen verwelkomen. Uiteraard hopen we ook nieuwe gezichten in onze club te zien, TCD is immers een toffe club waar iedereen – recreant, competitiespeler, jong en oud – aan zijn/haar (sportieve) trekken kan komen in een warme, gezellige sfeer.

We staan met Tennisclub Duinbergen in 2020 voor een grote uitdaging, 4 padelterreinen worden momenteel aangelegd. Wie wil kan zich al lid maken voor padel aan zeer gunstige tarieven voor 2020.

Inschrijven voor 2020 kan via ons online inschrijvingssysteem. Bij inschrijving via de webshop, kan je onmiddellijk elektronisch betalen via Bancontact of iDEAL. Hou er alsjeblief rekening mee dat, als je interclub wilt spelen, je dit moet aangeven bij je inschrijving en je lid moet zijn (en dus betaald hebben) tegen zondag 12 januari 2020 aangezien we de interclublijsten tijdig aan Tennis Vlaanderen moeten doorgeven.

Neem even de tijd, alvorens je in te schrijven, om aandachtig “de voorwaarden”  en “het huishoudelijk reglement”  van Tennisclub Duinbergen vzw. te lezen.
Beide teksten vind je ook op de website (tabblad Lidmaatschap) en ad valvas in de club.

De interclubcompetitie is veruit de grootste sportieve activiteit binnen de clubwerking. Zowat 250 à 300 leden nemen deel aan deze competitie die start in april en eindigt in september. We hopen dan ook dat je hier interesse voor hebt en je samen met je lidmaatschap ook inschrijft voor de interclubcompetitie. Nogmaals: doe dit dan absoluut tegen zondag 12/01/2020 en lees dan zeker ook de “gedragscode Interclub”.

Voor vragen of problemen in verband met interclub kan je terecht bij de interclubverantwoordelijke Dimitri Dendooven dimitridendooven@hotmail.com

Met sportieve groeten en hopelijk zien we mekaar tijdens onze TCD nieuwjaarsreceptie op vrijdag 10 januari vanaf 19.30 uur in “onze” club.

Alain De Taeye
Voorzitter TCD