Wilson Open jeugdtornooi op TC Duinbergen boekt 239 inschrijvingen

Op zondag 17 augustus 2014 werden op de terreinen van TC Duinbergen de finales betwist van het Wilson Open Jeugd Tornooi. Mathieu Loosvelt leidde niet alleen het tornooi in goede banen. Hij zorgde ook voor een vlot verloop van de Tienertour (12-16 jaar) met 15 inschrijvingen en de Kindertour (5-11 jaar) met 50 deelnemers.
Ann Verheye en Tim Blondeel, net op adem als drijvende krachten achter de schermen van het 10.000$ ITF Tornooi, zorgden als sponsor voor een bijzonder aantrekkelijke WILSON-prijzenpot.
Wedstrijdleider Mathieu Loosvelt : met 239 inschrijvingen zijn we het grootste jeugdtornooi van West-Vlaanderen en zelfs het grootste jeugdtornooi tijdens de zomer in gans Vlaanderen. We hadden een strakke planning af te werken, en de uitzonderlijk slechte weersomstandigheden maakten dat niet makkelijker. Dankzij de uitstekende samenwerking met Ann en Tim leidden wij, tot genoegen van de vele deelnemers alles in goede banen. Ik bleef gespaard van vervelende interventies.
In zijn inleiding voor de prijsuitreiking merkte Ma thieu op dat er maar liefst in 5 reeksen een finalist van Duinbergen speelde. Jordy Couwijzer moest in jongens 16/2 in drie sets het hoofd buigen voor Maximiliaan Zeyen, Fabrice Bossuet vocht sterk terug in jongens 14/3 maar verloor eveneens in drie sets van een regelmatige Wanner Van Houtte, Gilles Dieltjes moest in drie sets de duimen leggen voor Darren Degreyse. In jongens 12/2 won Maxim Louagie voor eigen volk na een zeer sterke partij in twee sets van Arthur Callebaut. Aline Taloen schreef meisjes 14/3 op haar naam.

Dankzij sponsor Wilson en de steun het gemeentebestuur van Knokke-Heist kan het jeugdtornooi 2014 als geslaagd ingeschreven worden in het geschiedenisboek van
TC Duinbergen.
Afspraak voor het volgend tornooi: Open Dubbel Grand Cru..34 van 20 tot 30 augustus 2014!Maxim Louagieann - mathieu Wilson

Foto: Maxim Louagie op weg naar winst in de finale J12/2 en tornooileider Matthieu en sponsor Ann

No comments yet.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.